Radurusch’s Blog

7.Serialul “ARME PENTRU OTV” continua! EPISODUL 2

Serialul “ARME PENTRU OTV” continua! EPISODUL 2: EFECT NECENZURAT – Cu D.I.I.C.O.T, S.R.I si B.C.C.O.A, in “vizita” la otv-istul Cezar Matei. Si apoi la Becali…

Arme gasite la un OTV-ist pentru lovitura de stat

Au trecut cinci zile de la publicarea, in Necenzurat, a flagrantului prin care un interpus al lui Dan Diaconescu – traficantul de arme letale Cezar Matei – din prostie ori neatentie, a dat “in gat” o intreaga masinarie de furt si contrabanda de arme de foc, explozibil si munitie. Tot el i-a condus pe oamenii legii – si ei uimiti de arsenalul militar de mare calibru gasit in garsoniera sa (vezi foto), de pe strada Biserica Enei din Bucuresti – la un pion important al retelei: Gigi Becali. De aici, lucrurile se complica. La una dintre vilele sale – nu din Pipera, ci din Voluntari – ofiterii BCCOA, SRI si procurorii DIICOT au capturat 40 de grenade. Latifundiarul a fost arestat, iar Cezar Matei are acum “calitatea” de martor sub protectie. Urmeaza arestari spectaculoase in mass media, fiind vizati Dan Diaconescu, Dinu Patriciu si Corneliu Vadim Tudor. Motivul real: “constituire de grup criminal organizat ori afiliere la acesta, in scopul atentarii la viata unor demnitari si a Presedintelui Romaniei, prin premeditarea unor acte teroriste”. Mai exact spus, incalcarea legii Sigurantei Nationale. “Asistam la un proces penal istoric, este vorba despre o infractiune care nu a mai avut loc pe teritoriul Romaniei” – Catalin Predoiu, fost sef al Serviciului secret de Informatii Externe.

In timp ce colegii din presa centrala ne intrebau, in urma cu cinci zile, daca ancheta “Cutremur in OTV” nu cumva este o “pacaleala de 1 aprilie”, la nici zece minute de la publicarea ei in “Necenzurat”, am fost contactati de conducerea Directiei Generale Combatere a Crimei Organizate si Terorism, de ofiteri antitero de la SRI si de procurori din cadrul Serviciului de Combatere a Infractiunilor contra Sigurantei Statului din cadrul structurii centrale a DIICOT, care nu numai ca au luat in serios datele si faptele prezentate in materialul nostru, dar au si descins, in noaptea de 1 spre 2 aprilie in locatia lui Cezar Matei, din Bucuresti, strada Biserica Enei nr. 2, de langa Blocul “Dunarea”. Ce au gasit oamenii legii la fata locului a depasit orice fel de inchipuire – si va invitam sa priviti cu atentie fotografiile de la fata locului. Un intreg arsenal de arme si munitie, desprins parca dintr-un film de razboi. Arme, explozivi si munitie produse in Romania – considerate secrete si fabricate in exclusivitate pentru NATO (provenienta – dupa cum au stabilit anchetatorii, in colaborare cu ofiteri specialisti de la Ministerul Apararii Nationale, chemati si ei la fata locului: fabricile de tehnica de lupta de la Cugir, Sadu, Resita, Carfil, Bucuresti, Mija si Tohan) dar si AK-uri sau alte arme de razboi automate, de mare calibru, produse in Bulgaria, Republica Moldova, Rusia si Italia. “nu am mai vazut asa ceva in toata cariera mea!” afirma, pentru “Necenzurat” unul dintre ofiterii BCCOA. “Aici nu era vorba despre arme de contrabanda, luate de inculpat pentru comercializare ilicita, ci de arme cu caracter terorist” – spune si unul dintre ofiterii SRI Antitero.

Condus, in catuse, la DIICOT, otevistul Cezar Matei, dupa 15 ore de audieri, a dat in “primire” intreaga retea de crima organizata si terosrism, declarand, in acelasi timp, si scopul infiintarii ei: declansarea – prin manipulare a maselor, cu ajutorul OTV – a unei revolte populare impotriva lui Traian Basescu, apoi aruncarea in aer a Palatului Cotroceni si inarmarea unor “voluntari” cu armele de razboi din “dotarea” retelei si atacuri asupra Jandarmeriei romane si a politiei. Retinerea lui Cezar Matei s-a facut in jurul orei 2 dimineata. La ora cinci, fortele de ordine aveau sa intre in forta, pe langa alte locatii indicate de otevistul angajat la Fabrica de Arme din Cugir, pe proprietatea din Pipera a lui Gigi Becali. Simultan, la perchezitia de la o alta vila a patronului Stelei, anchetatorii au gasit 40 de grenade. Probe mai mult decat suficiente pentru ca acesta sa fie retinut de procurori. Avand in vedere caracterul special al infractiunii – incadrata de oamenii legii in acte de terorism impotriva sigurantei nationale – motivul “oficial” al retinerii a fost cel de “instigare la sechestrarea unor persoane”. Ca este asa o spune chiar unul dintre avocatii lui Becali, care declara in exclusivitate pentru Necenzurat: “Mi s-a adus la cunostiinta ca este vorba despre o alta infractiune extrem de grava savarsita de clientul meu, dar nu am acces la anumite parti din dosar. Pentru a avea acces, mi s-a cerut, de catre instanta, prezentarea unui certificat ORNISS. Nu detin asa ceva”. (va urma)

http://www.ne-cenzurat.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=1077:serialul-arme-pentru-otv-continua-episodul-2effect-necenzurat-cu-diicot-sri-si-bccoa-in-vizita-la-otv-istul-cezar-matei-si-apoi-la-becali&catid=4:anchete&Itemid=9

Reclame

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: